NL
FR
Home Page  Outsourcing  Internet  Jobs  Contact 
Internetdiensten

Internet is vandaag niet meer uit het bedrijfsleven te denke. Tegenwoordig zoekt men zijn klanten en leveranciers steeds vaker via internet dan via andere traditionele kanalen.

Op vlak van internetdiensten hebben we een samenwerking met Art Craetions om de perfecte mix van techniek en grafisch design te combineren tot de optimale bedrijfs-website. Websites met functionaliteiten waarin U uw intern beheer kunt combineren met datgene wat U met de wereld wil delen. Dit alles in een geÔntegreerd geheel via database-driven content management systemen. 

Art Creations - Master in Design

Met Art Creations als partner bouwen we de beste websites op de markt aan de meest concurrentiŽle prijzen. Voor vrijblijvende offertes kunt U steeds bij onze professionele partners terecht.

       
       
Op het vlak van outsourcing of detachering hebben we voor alle domeinen mensen met de juiste vakkennis.

Waarvoor staat GDS in Outsourcing ?
Kwaliteit en Vertrouwen.

  IT Domeinen
  Uw projecten
 
Internet is vandaag niet meer uit het bedrijfsleven te denken. Tegenwoordig zoekt men zijn klanten en leveranciers steeds vaker via internet dan via andere traditionele kanalen.

  Portfolio
  Optimale website
 
KMO's hebben de handen vol met het uitbouwen van hun business. Veel tijd om met het informaticapark, het onderhoud van het netwerk, de uitbouw van de website, het ontwikkelen van programma's op maat of om goed werkende databases te bouwen is er niet.
 
GDS verdeelt software en ontwikkelt uw software op maat.
Wij verdelen boekhoud- en bedrijfsbeheers-paketten, die kwalitatief zeer goed zijn en waar support belangrijk is.

  Verdeler Software
  Software op maat
 
GDS werkt op vlak van hardware samen met een zeer flexibele partnergroep die werkt over geheel België.
GDS investeert liever in goede diensten dan in etalages en volle rekken. U kan een gepersonaliseerde offerte krijgen volgens uw noden.